Марија Жежељ синглом "Dance Like Nobody's Watching" започиње музичку каријеру

Мултиталентована Марија Жежељ представила је дебитантски сингл "Dance Like Nobody's Watching", као и спот на свом каналу на „Јутјубу“. Први сингл Марија je објавила под издавачком кућом „Јуниверзал мјузик“.

На новоотвореном Вево/Јутјуб каналу, који ће бити посвећен Маријиним музичким подухватима, представљен је спот за песму Dance Like Nobody's Watching, сниман на најразличитијим урбаним локацијама у Београду, и прави је одраз Маријине личности и динамике њене генерације.

Марија је рођена 1999. године у Новом Саду и за кратко време је нанизала бројне успехе: њен канал Јутјубу један је од најгледанијих у региону, прошле године је објавила прву књигу под називом „Мој слатки живот“ за издавачку кућу „Вулкан“, а такође је однела титулу „Лице света 2016“ (Тhe Look Of Тhe Year 2016 World Beauty Award) као модел коју заступа „Модел скаутинг офис“.

„Одрасла сам у породици у којој је музика била саставни део свакодневнице, а сада са 17 година постала сам део велике породице 'Јуниверзал мјузик', што ме уједно испуњава радошћу и чини поносном. Мој први сингл Dance Like Nobody's Watching ће за мене бити успешан какав год одјек у јавности имао. Он је круна мојих дечјих маштања и жеља, снова о успеху које су постигле моје омиљене музичке звезде. Хвала на указаном поверењу. Препустите се музици и играјте као да вас нико не гледа“, рекла је Марија Жежељ.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво