Ирена Благојевић: Дођите да заједно обележимо Дан џеза

Спремамо врхунски музички угођај у славу џеза, открива Ирена Благојевић, која ће са својим бендом наступити на Светски дан џеза, 30. априла, на сцени београдског Дома омладине у 21 час.

Цењена џез уметница истакла је да јој је велика част што ће одржати концерт баш у Дому омладине.

„Почетак моје ауторске каријере десио се управо у Дому омладине, где сам одржала први солистички концерт после мог првог албума Јутро без љубави. У последњих шест година била сам и чест гост џез фестивала. Последњи албум Блистави град изашао је у октобру у издању ПГП РТС-а и кроз договор са Домом омладине направили смо да то буде на Дан џеза“, рекла је Ирена Благојевић.

Публику очекује, како је нагласила, изузетан концерт јер ће је на сцени пратити врхунски музичари, међу којима су и чланови Биг бенда РТС-а.

„Осим песама са албума Блистави град, свираћемо и џез стандарде у новим аранжманима, како и приличи прослави Дана џеза“, објаснила је Благојевићева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи