Читај ми!

Новаковић: Серијски програм РТС-а за сваког има по нешто

Снима се све више телевизијских серија и поред тога што је публика постала пробирљивија, серијски програм РТС-а има понуду која може да задовољи све укусе. Шта гледаоце очекује у овој години најављује Марко Новаковић, уредник Драмског и домаћег серијског програма РТС-а.

Када је серијски програм РТС у питању публика је увек била пробирљива, напомиње Марко Новаковић.

„Ми смо се увек трудили да серије буду и урбане и руралне, и епоха и савремено, и забавно, а бога ми и оно драмско, тешко. Тако да за свакога имамо по нешто и публика може бити задовољна оним што јој нудимо, а тек ћемо јој понудити у овој години“, додаје уредник Драмског и серијског програма РТС-а.

После веома гледане друге сезоне серије Мама и тата се играју рата, гледаоци ће викендом моћи да гледају серију Вера, која ће сигурно бити подједнако вољена и популарна, с обзиром на успех који је постигао филм.

Што се тиче дневних серија, додаје Новаковић, Радио Милеву ће сменити серија Кљун, а одмах затим нови ситком, Лако је Ралету, који је франшиза популарне америчке серије Сви воле Рејмонда.

Млађа публика је нарочито добро прихватила серију У клинчу, која ће добити наставак, а наставља се снимање и Радио Милеве.

„Наша проверена публика, публика средњих година и старија, која је стално уз нас и наше садржаје и која нас хвали, али млада публика је нешто што је изазов јер је то популација која више не гледа телевизију. Зато када добијемо такав фидбек да смо и њих задовољили нашим садржајима, онда је то стварно пун погодак“, сматра Марко Новаковић.

Поред серија, на програму РТС-а ће бити и доста играних филмова, између осталог и филм Да ли сте видели ову жену, а само у прва три дана 2023. године премијерно су приказана три домаћа филма, наглашава уредник Драмског и серијског програма РТС-а, Марко Новаковић.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво