Читај ми!

У трећој сезони Радио Милева задаје још бржи и откаченији ритам

Београдска публика имала је прилику да погледа прве две епизоде треће сезоне серије „Радио Милева“ аутора Небојше Гарића. Нових педесет епизода стиже на Први програм РТС-а од 11. октобра.

Наставак приче о добрим комшијама у Ранкеовој 12 је спреман. Публици су се представили нови занимљиви јунаци, а срдачно их је дочекала стара уиграна екипа.

„Мислим да је управо то тај икс фактор који осваја публику и долази до ње, а то је та синергија наша док снимамо. Мислим да је до екипе која је стварно хомогена од самог почетка и мислим да је кључни фактор у свему томе наша најдивнија Олга Одановић која задаје ритам лагани и питки“, истиче Анђелка Прпић.

А ритам који ће главна јунакиња Милева задати у новој сезони биће још бржи и откаченији. Одлуке као и увек доноси срчано и тиме у цео комшилук уноси хумор и забуну.

„Ал' она је просто таква, брзо мисли, брзо ради, ускочи у хладну воду, па шта бог да. Али све ради из добре намере и мислим да сви ликови у Милеви све раде из добре намере. Тако да има мноштво преокрета и одлука које су и духовите и трагикомичне и мислим да ће публика стварно уживати у овој сезони“, очекује Олга Одановић.

Милева је на мале екране вратила стари формат играно-хумористичке серије, намењене целој породици. Њен највећи квалитет су, кажу аутори, праве вредности које промовише.

„Чини ми се да има своје лепо трајање и да ће трајати. Комедија је некако неправедно запостављена и на филму и на телевизији, сматра се лакшим жанром. А нисам сигуран, тешко је насмејати људе“, напомиње Никола Којо.

Режију потписују Дејан Зечевић и Елмир Јукић. Серија ће се од 11. октобра емитовати сваког радног дана после Дневника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво