Читај ми!

У трећој сезони Радио Милева задаје још бржи и откаченији ритам

Београдска публика имала је прилику да погледа прве две епизоде треће сезоне серије „Радио Милева“ аутора Небојше Гарића. Нових педесет епизода стиже на Први програм РТС-а од 11. октобра.

Наставак приче о добрим комшијама у Ранкеовој 12 је спреман. Публици су се представили нови занимљиви јунаци, а срдачно их је дочекала стара уиграна екипа.

„Мислим да је управо то тај икс фактор који осваја публику и долази до ње, а то је та синергија наша док снимамо. Мислим да је до екипе која је стварно хомогена од самог почетка и мислим да је кључни фактор у свему томе наша најдивнија Олга Одановић која задаје ритам лагани и питки“, истиче Анђелка Прпић.

А ритам који ће главна јунакиња Милева задати у новој сезони биће још бржи и откаченији. Одлуке као и увек доноси срчано и тиме у цео комшилук уноси хумор и забуну.

„Ал' она је просто таква, брзо мисли, брзо ради, ускочи у хладну воду, па шта бог да. Али све ради из добре намере и мислим да сви ликови у Милеви све раде из добре намере. Тако да има мноштво преокрета и одлука које су и духовите и трагикомичне и мислим да ће публика стварно уживати у овој сезони“, очекује Олга Одановић.

Милева је на мале екране вратила стари формат играно-хумористичке серије, намењене целој породици. Њен највећи квалитет су, кажу аутори, праве вредности које промовише.

„Чини ми се да има своје лепо трајање и да ће трајати. Комедија је некако неправедно запостављена и на филму и на телевизији, сматра се лакшим жанром. А нисам сигуран, тешко је насмејати људе“, напомиње Никола Којо.

Режију потписују Дејан Зечевић и Елмир Јукић. Серија ће се од 11. октобра емитовати сваког радног дана после Дневника.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(субота, 03. дец 2022, 17:36) - anonymous [нерегистровани]

Mileva

Što se prikazuje samo jednom dnevno

(уторак, 22. нов 2022, 20:33) - svetlana stankovic [нерегистровани]

webdesk@rts.rs

zasto se ne prikazuje vise radio mileva

(понедељак, 21. нов 2022, 19:01) - Jasnaanonymous [нерегистровани]

Mileva

Pre dobra serija,duhovita,opuštajuća sa svakodnevnim problemima,prikazana na veoma simpatičan način,