Читај ми!

ХБО припрема другу сезону серије „И баш тако“

Извршни продуцент серије Мајкл Патрик Кинг и главни директор за садржај ХБО/ХБО Макс, Кејси Блојс похвалили су се успехом серије која је по извештајима најгледанија серијска премијере на ХБО сервису. Успех серије сврстан је у првих десет када су у питању филмови и серије.

Познате глумице из серије Секс и град, Сара Џесика Паркер, Синтија Никсон и Кристин Дејвис  у серију И баш тако, пренеле  су своје ликове из оригиналне серије која се емитовала од 1998-2004. године на ХБО-у.

„Одушевљен сам и узбуђен што могу да испричам приче о живахним, храбрим ликовима које тумаче невероватне глумице. Чињеница је да смо сви одушевљени“, рекао је извршни продуцент Мајкл Патрик Кинг.

Половина публике која је погледала серију, није задовољна, па им је чудно зашто се снима и друга сезона. Сматрају да је сценарио лош, хемија међу глумцима је другачија у односу на серију Секс и град.

„Свега је превише, сви су завршили као карикатуре, а интеракција међу њима је смешна и изазива смех“, коментар је једног од гледалаца.

Сара Обри, шефица оригиналног садржаја у ХБО Мак-у, додала је:

„Одушевљени смо културним разговорима које су генерисали ликови у серији, као и њиховим причама, које су смештене у свет који већ познајемо и волимо. Поносни смо на посао који су Мајкл Патрик Кинг и наши дивни писци, продуценти, глумци и екипа урадили да би ове приче пренели на екран. Једва чекамо да фанови виде шта се спрема за другу сезону“.

Серија се суочила са изазовима након што је глумца Криса Нота више жена оптужило за сексуално узнемиравање, које је глумац негирао.

Његов лик господина Зверке, супруга главне јунакиње Кери Бредшо, трагично је завршио у првој епизоди.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво