Читај ми!

Проведите Ускрс код куће, уз програме РТС-а

Ускршње јутро започните уз Јутарњи програм РТС-а. Традиционално, на Другом програму РТС-а, гледамо пренос јутарње Васкршње литургије из Храма Светог Саве у Београду, који почиње у 9 часова, када на Првом програму креће и „Шареница“.

У празничној Шареници чека нас весели тим из емисије Ја волим Србију – Драгана Косјерина, Неле Карајлић и Ненад Окановић. У веселој атмосфери, уз много добре музике и богату празничну трпезу, слушамо о српским обичајима и веровањима, а овог викенда у Шареницу се враћа и фолклор.

И РТС Ординација (12.55) има своје празнично издање у коме ћемо се заједнички подсетити најбољих прича из претходних емисија и стећи нова корисна знања. Чућемо сведочанства људи који су победили ковид, научићемо како да побољшамо стање духа и утичемо на ниво такозваних хормона среће, а од нутриционисте ћемо чути о томе како природним бојама фарбати јаја, који је најбољи и најздравији начин припреме, ко не сме да претерује, али и у које доба дана би требало јести јаја.

Ускршње поподне проведите уз један од омиљених домаћих филмова Монтевидео, видимо се, који почиње у 16 часова. Филм прати долазак прве фудбалске репрезентације тадашње Краљевине Југославији у Уругвај, на прво Светско првенство у фудбалу, на коме су на изненађење читавог света, освојили треће место.

После филма, у 18.30 не пропустите нове доживљаје Јована Мемедовића, јер почиње најновији серијал емисије Сасвим природно под називом Дивља Србија. Серијал има за циљ да нам приближи природу коју најмање познајемо, коју ретко виђамо, које се чак и плашимо...

У 20 часова пратимо нову епизоду најгледаније домаће серије Једини Излаз у којој Ана одлази у Сплит и открива нове тајне из живота свог супруга.

Од 21 час почиње породични квиз Ја волим Србију. У празнично издање квиза др Неле Карајлић доводи Дејана Томашевића, Ану Бекуту и Славка Белеслина, а у тиму Ненада Окановића такмичиће се Бојан Ивковић, Александар Глигорић и Марко Кешељ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво