Читај ми!

У серији „Једини излаз“ гледамо Милену Предић на какву нисмо навикли

Серија „Једини излаз“ која се на Првом програму РТС-а емитује викендом, већ после две епизоде је освојила публику. Мада је истоимени филм приказан почетком године у биоскопима, серију је пратило више од милион и двеста хиљада гледалаца. Међу сјајном глумачком екипом, појачаном и колегама из региона, је и глумица Милена Предић.

Анђелку Прпић и Милену Предић публика је навикла да гледа у другачијим улогама. У серији Једини излаз, пак, Милена тумачи лик адвокатице Маше, једне опасне, моћне жене и манипулаторке.

Гостујући у Јутарњем програму Милена не крије задовољство што је серија наишла на тако добар пријем и наводи да се глумци, у суштини, два пута радују. Једном када раде на пројекту, када га стварају и снимају, а када прође годину, годину и по дана, долази та друга радост када се филм или серија емитује и када колеге и обична публика дају свој позитиван утисак.

„Ја сам заиста била задовољна и филмом, а ово сада је ипак драматуршки много прецизније и прича дубље улази у тај психолошки трилер. Играм другачију улогу и знам да нисма први избор за овакве ликове, али радујем се што сам уз помоћ колега, и Анђелке и Николе Ристановског успела да дочарам овај лик“, каже саговорница Бојане Марковић.

Осим задовољства што је публика са великим интересовањем и одобравањем прихватила серију Једини излаз, Милена Предић се радује и поновном сусрету са позоришном публиком после годину дана паузе, а која је очекује на премијери нове представе у Битеф театру, копродукцији лазаревачког „Плус театра“ и Битеф денс компаније, по роману Барби Марковић Излажење.

Публика ће имати прилику да гледа Милену у још једној серији, серији Бранилац коју режирају Гојко Деспотовић и Јелена Светличић, а која говори о убиствима и трагичним догађајима описаним у књигама адвоката Филоте Филе и Вељка Губерине. Милена се појављује у једној од девет епизода и тумачи улогу супруге човека који је оптужен за убиство и силовање.

„Врло аутентичан сценарио зато што је у ствари рађен по истинитим догађајима. А то како живот намести ствари, тако ни један писац не може да напише. Уживали смо. Снимили смо већ, а ја тумачим једну традиционалну жену из тог периода којој се срушио свет, поготово у тако малој средини. Било је јако лепо и занимљиво на снимању и радујем се јер ће та серија донети нешто ново вашој публици“, каже Милена Предић на крају гостовања у Јутарњем програму.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи