Читај ми!

Финале АМВА 2020 фестивала на РТС

У суботу 24. априла и недељу 25. априла у 22:30 на РТС-у 3 ће се емитовати финалне емсије серијала Muzzik video 2020 посвећене Фестивалу кратког музичког филма ADRIA MUZZIK VIDEO AWAARDS 2020. Водитељи програма су Јована Благојевић и Милош Влалукин.

Регионални фестивал АМВА 2020, који вреднује уметничка остварења музичке и филмске и видео продукције стигао је до великог финала. Селекциони жири номиновао је најбоље спотове у 16 категорија од преко 3.000 продуцираних музичких спотова у периоду од 2018. до 2020.

Гледаоци музичких тв канала су гласали за наљбоље номиноване спотове на сајту www.muzzik.tv.

 

У суботу и недељу у 22:30 на РТС 3 видећемо најбоље пласиране спотове и победничке радове. Видео порукама обратиће нам се актуелне и будуће звезде нове регионалне сцене, номиновани и победници АМВА 2020.

Да ли „гитаре побеђују" открићемо у овим специјалним 90 минутним емисијама фестивала који покрива најпопуларније жанрове од хип-хопа, попа, ЕДМ-а, инди, рока до фјужн селекције.

АМВА 2020. показује да креативност музичких и филмских уметника пандемија није могла да угаси. Најновији видео радови наговештавају да нас очекује бурна концертна сезона и велика креативна борба за позиције у новом музичком поретку.

Солидарност филмских и видео стваралаца према колегама из музичке индустрије је готово невероватна. То се види у приказаном продукционо-креативном нивоу остварења, која далеко превазилазе реалне буџете за реализацију спотова у време пандемије а без концерата.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво