Читај ми!

Борат осуђен на доживотну робију

Саша Барон Коен обавестио је јавност да је „Борат: Накнадни филм“ последње остварење са вољеним ликом казахстанског новинара.

Прошлогодишње остварење Борат: накнадни филм (Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan) била је последња прилика да гледамо Сашу Барона Коена у препознатљивом сивом оделу и са карактеристичним брковима, пише Њујорк пост.

„Сиво одело је закључано и више се неће појавити“, рекао је британски комичар, глумац и редитељ током сесије питања и одговора у оквиру виртуелне церемоније доделе Златних глобуса.

Нова прича о Борату Сагдијеву имала је три номинације за ове награде, а у две категорије је и тријумфовала – Најбољи мјузикл или комедија и Најбољи глумац у главној улози.

Глумица Марија Бакалова, која је тумачила улогу Тутар, Боратове ћерке тинејџерке, такође је била номинована за најбољу глумицу у мјузиклу или комедији.

„Ово је вероватно био најопаснији пројекат на којем сам морао да радим“, рекао је Коен, који је раније открио да је током снимања носио панцирни прслук, што му је добро дошло када је Борат упао на протест у држави Вашингтон и изазвао нереде међу бесним присталицама ношења оружја.

„Сматрали смо да вреди ризиковати. Био сам веома забринут због Трампа и трампизма, а избори и наша демократија били су у опасности“, објаснио је идејни творац Бората.

„Било је ситуација у које се више никада не бих вратио. Сиво одело је закључано и нећемо га узимати поново“, рекао је 49-годишњи режисер.

Упркос томе што му је живот био у опасности, Саша Барон Коен поносан је на оно што сматра важним делом политичке пародије.

Ово није први пут да Коен „пензионише“ Бората.

Филм из 2006. године Борат: Културно уздизање у Америци за прављење користи славне нације Казахстана, као што се види, добио је наставак упркос Коеновим изјавама 2007. године да никада више неће играти Бората.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво