Читај ми!

Олга Одановић: Милева свуда забада нос, али стварно жели да помогне

Комшиница која све зна, или „Радио Милева" - нова серија на РТС-у почиње са емитовањем у од деветог марта. У главној улози је Олга Одановић.

Нова серија Радио Милева окупила је глумачку екипу и имена као што су Никола Којо, Бранимир Брстина, Тихомир Станић, Дара Џокић, Анђелка Прпић.

Олга Одановић је у насловној улози - Милеве Мајсторовић, чију ћерку игра Марија Вицковић.

Радио Милева је настала по идеји Нелета Гарића из ‘Нире' продукције и његовог креативног тима. То је препознао РТС, и омогућили су нам да направимо једну дивну, фантастичну, играну, хумористичку серију", рекла је, гостујући у Београдској хроници, Олга Одановић.

Додаје да је у питању „комедија ситуације и комедија карактера".

У згради где се радња серије одвија, нико не би могао без Милеве, тврди Одановићева и објашњава да Милева, иако „свуда забада нос", она стварно жели да помогне.

„Сутра је 97. дан снимања и завршавамо серију, али смо заиста уживали. Смејали смо се и забављали. Серија је ужасно брза, брзо се мењају ситуације а проблеми који се јављају код ликова у серији су они свакодневни, нису велики животни проблеми, али се њима чине да су највећи на свету. Али зато што су карактери такви какви јесу, долази се у сукобе и разне ситуације, и најбаналније ствари доводе до врхунца лудила...", изјавила је Олга Одановић.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво