Читај ми!

Лејди Гага у Италији на снимању филма о убиству у породици Гучи

Америчка певачица Лејди Гага тренутно борави у Риму где снима сцене за нови филм Ридлија Скота „Гучи“ о познатом убиству Мауриција Гучија које је испланирала његова жена Патриција.

Нови филм Ридлија Скота Гучи бавиће се тиме како је Патриција Ређијани планирала убиство свог бившег супруга Мауриција Гучија, унука оснивача модног бренда „Гучи“, којег ће тумачити оскаровац Адам Драјвер.

Маурицио Гучи је имао две ћерке са Патрицијом, али ју је оставио због друге жене. Патриција је имала операцију тумора на мозгу, а ћерке су тврдиле да је то био узрок њених поступака. Медији су је током целе афере представљали као хладнокрвну „црну удовицу“. На суђењу је најпре кажњена са 29 година затвора, а одслужила је 18.

Причу о Гучијевом убиству написао је Роберто Бентивења, на основу књиге Саре Гак Форден Кућа Гучи: Сензационална прича о убиству, лудилу, гламуру и похлепи.

Као и обично, Ридли Скот ради са првом глумачком лигом, тако да подела у филму Гучи обећава. Џереми Ајронс, Џерад Лето, Ал Пачино... само су нека од славних имена који ће се наћи уз Лејди Гагу и Адама Драјвера.

Првобитно је планирано да улога Рудолфа Гучија (Маурицијевог оца) буде поверена Роберту де Ниру, али је ипак на крају припала Џеремију Ајронсу. Такође, било је предвиђено да Анђелина Џоли буде део филмске екипе, али изгледа да преговори нису успели. На крају је Лејди Гаги припала улога најпознатије италијанске црне удовице.

После улоге и номинације за Оскара у филму Звезда је рођена, певачица поново потрвђује свој глумачки таленат у још једној суперпродукцији. Гага је фотографисана у Риму, с црном маском и хаљином с леопард принтом које је носила на снимању.

Није необично што компанија МГМ планира да филм Ридлија Скота буде приказан 2021. године, с обзиром на то да се тада навшава 100 година од оснивања бренда Гучио Гучија.

Како због пандемије нико не може да предвиди када ће тачно филм бити објављен, датуми продукције су већ постављени. Према најновијим информацијама које су доставили студији, снимање би требало да се обави у марту и априлу 2021. године између Милана и Фиренце, родног места италијанске модне куће.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво