Читај ми!

"Секс и град" се поново снима, али без чувене Саманте

Америчка серија „Секс и град“ добиће још једну сезону. Како су потврдиле глумице, серијал се поново снима, имаће 10 епизода и зваће се „И управо тако". Новост је да у серији лик Саманте неће глумити Ким Катрал.

Три од четири глумачке звезде оригиналне серије "Секс и град", Сара Џесика Паркер, Синтија Никсон и Кристин Дејвис, поделиле су трејлер за серију на друштвеним мрежама.

Серија ће се звати "И управо тако", а извршни продуценти биће главне глумице и Мајкл Патрик Кинг. Глумица Ким Катрал која је глумила четврту познату даму, Саманту, неће играти у серији.

Први пут серија је емитована 1998. године, и прати модном опседнуту колкумнисткињу Кери Бредшо и њене три пријатељице Миранду, Шарлот и Саманту.

Приказивала се шест сезона, освојила је седам „Еми" награда и осам награда "Златни глобус". Прича је заснована на књизи ауторке Кендал Бушнел, коју је за ТВ креирао Дарен Стар.

Серија је похваљена због отворености према сексу и критикована због недостатка разноликости. Радња серије била је усредсређена на однос између Кери и господина Зверке.

Снимљена су и два играна филма 2004. године, а оба је написао и режирао Мајкл Патрик Кинг. Иако су били комерцијално успешни, критика их није најбоље оценила.

Најава снимања серије "Секс и град", састављена је углавном од снимака Њујорка и открива мало детаља о новој причи.

„Серија ће пратити Кери, Миранду и Шарлот кроз компликоване животне ситуације и пријатељства у педесетим годинама", наводе из ХБО-а.

Планирано је да снимање почне крајем пролећа 2021. године у Њујорку.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво