Читај ми!

Јелисавета Кораксић: Мој лик тетке Оље је као „зачин“ у серији о Бошковићима

У серији „Бошковићи“ сви смо се негде препознали ваљда је то разлог што је постала популарна и изузетно гледана. Са нестрпљењем се очекују догодовштине једне необично обичне породице која живи у скромном изнајмљеном стану у Београду.

Серија је направила прави бум међу публиком и свако има свог фаворита. У серији о Бошковићима глумица Јелисавета Кораксић глуми „откачену" тетку Ољу. Гостујући у Јутарњем програму РТС-а истакла је да је очекивала овакав пријем серије код публике, да се предано радило и да се цела екипа максимално трудила.

„Мислим да када се тако приступи једном пројекту успех буде загарантован. Нина и Катарина су то јако лепо написале, редитељи су се максимално трудили да свој део посла одраде како треба, а онда када је оваква глумачка екипа, онда је снимање лепо и лако, а публика то препозна па воли", истакла је глумица.

Колико је било тешко ући у лик заклете сингл девојке?

„Није баш заклета сингл девојка, веч је у потрази за тим господином правим, и тако од једног до другог да би се на крају десио преокрет", рекла је глумица.

Колико је лик Оље битан шраф у читавој породици Бошковић?

„Свака породица има неку луду тетку и луду комшиницу или неког ко није директно укључен у све, него се повремено појави, као „зачин", истакла је глумица Јелисавета Кораксић.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво