Читај ми!

Наташа Марковић: Серија о Бошковићима је реална комедија ситуације

Већ две недеље радним данима од 20 сати на Првом програму РТС-а милионски аудиторијум прати догодовштине породице Бошковић.

У Јутарњем програму РТС-а гостовале су глумице Наташа Марковић и Силва Махмути, које у серији глуме мајку и ћерку. Какви су утисци после 10 емитованих епизода, како вам све то изгледа.

„Имам утиске од обичне публике и углавном људи реагују на серију као освежење јер је у питању комедија. Околности су такве да су породице више код куће и ово је некако прављено као породична серија", истакла је глумица Наташа Марковић.

„Прво се гледаоцима свидело као јако занимљива серија, али се не може свидети серија свима на први поглед. Ми глумци смо временом све бољи, и чујем све више позитивних коментара, што ми је јако драго, да се неко искрено смеје", рекла је глумица Силва Махмути.

Чему се уствари смејемо у серији о породици Бошковић?

„Чини ми се да постоји моменат препознавања различитих породица у серији и да је то моменат који људе тера да гледају серију. Интересантан је начин на који се решавају ти проблеми", рекла је глумица Наташа Марковић.

 Додаје да је било ситуација када је било тешко снимати неке од сцена, јер сте притиснути планом снимања сцена за тај дан.

Силма је ученица другог разреда Медицинске школе и истиче да је сви питају да ли ће уписати глуму, али и да не може да замисли себе како се у будућности бави глумом.

„У серији има око 40 гостујућих глумаца", истакла је Наташа Марковић.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво