Читај ми!

Случај породице Бошковић - серија за све генерације у којој ће се многи препознати

Публика је синоћ упознала Бошковиће, обично-необичну породицу која живи скромно у изнајмљеном стану у Београду. Ситком је почео да се приказује на Првом програму РТС-а, и емитоваће се радним данима од 20 сати.

Силма, као један од најмлађих чланова екипе која је радила на серији Случај породице Бошковић, каже да је прву епизоду гледала у породичном окружењу. 

„Јако им се свидело, јако су лепи коментари, не само од стране породице него и пријатеља и од људи које не знам који су ми се јављали на Инстаграму и пренели да је серија супер и баш ми је драго", рекла је, гостујући у Јутарњем програму глумица Силма Махмути.

Глумац Ђорђе Кадијевић каже да прву епизоду одгледао сам.

„После су ме звали породица, пријатељи и колеге са класе, и коментари су стварно добри. Добри и за глуму и за комплетну серију, и сви су потенцирали ту реч - 'породица'. Значи коначно, породична серија која може да се гледа и у подне и у осам увече, са свима из породице, са бакам и декама, са децом... Узели смо све генерације у обзир", рекао је Ђорђе.

Силма, упоређујући своју породицу са Бошковићима, додаје да је она у својој породици најстарија, а да у серији глуми млађу сестру.

„Морам да трпим Велибора, а иако сам одувек желела да имам старијег брата, он ми је ту жељу убио", рекла је шаљиво глумица.

Ђорђе додаје да ће у серији многи моћи да препознају себе, или бар своје укућане.

Каже да је за њега, као студента треће године драмских уметности, учешће у овој серији било од огромног значаја, посебно имајући у виду да у Бошковићима глуми велики број искусних и познатих глумаца.

„Уживао сам, нарочито кад сам видео Бранку Катић и Аницу Добру, то су ми идоли из времена када сам био мали и неккао ми је било нестварно да ја сад са њима делим кадар и да разговарам са њима. Осетио сам трему скоро као пред пријемни на факултет", искрен је Кадијевић.

Силма похађа средњу медицинску школу.

„Мени је глума лепа и занимљива ми је, али не видим себе да се тиме бавим. Али ми је драго да сам искористила ову прилику, и што сам покушала", рекла је Силма.

„Десетак година уназад нисмо имали добар ситком код нас или серију уз коју можеш да се опустиш, превише је серија крими жанра, трилера, кренули смо у то понављање. Мислим да ће ово бити освежење за телевизијски програм, где можеш да се мало смејеш, да уживаш, да осетиш љубав и повезаност са ликовима из серије", закључио је Ђорђе.

понедељак, 23. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи