Читај ми!

Бошковићи су добри људи, а уз то ће вас и насмејати

„Случај породице Бошковић“ ускоро ће почети да се расплиће пред очима гледалаца РТС-а. Глумица Наташа Марковић, која у серији тумачи једну од главних улога, каже да су Бошковићи добри људи који ће насмејати гледаоце.

Серија Случај породице Бошковић чије ћемо јунаке упознати већ 18. новембра увече, на Првом програму РТС-а, по жанру је комедија ситуације.

„То је једна породица са оцем који је глумац, не баш тако успешан, мајци која жели да оствари своју амбицију и да заврши факултет који је давно започела и два тинејџера“, открива глумица Наташа Марковић. 

Међу ликовима су заступљене све генерације и серија ће моћи да се гледа породично. 

„Ја сам мајка два тинејџера која се труди да сви буду срећни, задовољни и мора да решава све проблеме који се свима дешавају пошто је она стуб породице“, објашњава Марковићева додајући да њену породицу у серији чине добри људи.

Иако су сценаристкиње разматрале могућност да једна епизода прикаже дешавања у време пандемије коронавируса, то се није десило.

„Мислим да је то добро. Ситуације у серији су оне које се дешавају и у овим измештеним и у нормалним околностима – два тинејџера у кући, проблеми са њима, то је реалност родитеља са децом тог узраста“, навела је популарна глумица.

Баке и деке Светлана Бојковић, Сека Саблић, Аница Добра и Зоран Цвијановић уз Рашу Буквића и Наташу Марковић и „њихову децу“ коју тумаче Ђорђе Кадијевић и Силма Махмути, чине основу глумачке екипе.

„У госте“ им долазе Војин Ћетковић, Нина Јанковић, Миодраг Радоњић, Бранка Катић и многи други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво