Читај ми!

Аница Добра: Серија о "Бошковићима" је нормална прича о ненормалним људима

Неуспешан глумац, студенткиња у четрдесетим, луди станодавац, екстравагантна бака - укратко то су јунаци нове серије "Случај породице Бошковић", која се емитује од 18. новембра 2020. године радним данима од 20 часова, на Првом програму РТС-а.

Није серија "Случај породице Бошковић" само комедија, већ породична серија која се бави и разним проблемима са којима се сви суочавамо у животу. Биће то серија за све узрасте, без вулгарности, псовки и експлицитних сцена!

Гостујући у Јутарњем програму РТС-а, глумица Аница Добра, која игра у серији „Бошковићи" истакла је да увек треба подсетити људе да од сутра почиње да се приказује серија.

„Морам да додам да сте јако лепо најавили да је ово серија за целу породицу, тежиште је на хумору и нико није жртва. То су све људи који сами себи праве такве проблеме", истакла је глумица Аница Добра.

Рекли сте да је серија нормална прича о ненормалним људима. Да ли је пожељно бити мало ненормалан?

„Полудела бих у овом свету да немам неки свој који је још луђи, тако да то препоручујем свима. Захвална сам што су продуценти серије помислили да ја спадам у ту екупу", уз смех каже глумица.

Додаје да екипа вредно снима у Кошутњак филму, и припрема укупно 84 епизоде серије „Бошковићи".

„Ово је озбиљан посао и ваља га тако и радити, јер ако су текстови инспиративни, а јесу, а глумци талентовани, а јесу, онда се ту десе ствари које су животне и духовите и дају нам неки други поглед на свет", напомиње глумица.

Колико вама тај други поглед генерације којој припада и ваша ћерка која се бави истим послом, сад значи у овим годинама, са знањем и искуством које сада имате?

„Ја их слушам и уопште се не гурам да дајем своје мишљење. Ослушкујем, прихватам и мислим да је то начин да идем даље", истакла је глумица Аница Добра.

Серија је снимана током прошле и ове године, снимање и даље траје у овим новим околностима.

А глумица истиче да ако је свет стао живот није стао и наћи ће пут да иде дање, и ми који радимо у овим условима смо задовољни и брзо се прилагођавамо.

„Нико није спречен да се бави послом који воли, или да нађе нешто што га инспирише у томе што он ради. Свако време је добро за посао па и ово и живот иде даље, превазилазимо проблеме, а не они нас. У посао ја уносим радост у посао који радим и то је мој начин да гурам даље", наводи глумица .

Истиче да је идеалиста, да се жеље остварују, али да пуко маштање не доводи до остварења и треба нешто и покренути, да би дошли до нечега и да треба бити флексибилан.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво