Читај ми!

Печурке успориле снимање серије „Мама и тата се играју рата“

Гордана Кичића и Небојшу „Цилета“ Илића одлично знате из бројних филмова, серија и позоришних представа. Ових дана их гледамо као најбоље другаре Вељка И Ћуфту у серији „Мама и тата се играју рата“. Али, јесте ли знали да су њих двојица приватно одлични пријатељи, који свој лични и пословни однос граде већ деценијама?

„Небојша и ја смо се упознали још на факултету, он је био у класи Миленка Маричића, ја код Предрага Бајчетића“, прича Гордан Кичић, „Деведесетих смо у Атељеу 212 почели заједно да играмо у представи Свети Георгије убива аждаху и одмах смо одлично сарађивали“.

„После тога смо радили представу која је нама била јако важна у том тренутку – Пут до Нирване такође у Атељеу, где смо играли главне улоге. У том комаду који је озбиљан, али и веома духовит, нас двојица смо кренули да се спонтано смејемо један другоме на сцени, што се после наставило и у Ревизору где је он глумио градоначелника а ја Хлестакова“, наставља Кичић, који је у серији Мама и тата се играју рата главни глумац, али и редитељ и креатор серије. 

„Улога Ћуфте писана је баш за Цилета, и већ на пробама је кренуо смех. Знали смо да постоји опасност тог нашег смејања и били смо у праву. Некако смо издржавали све те заједничке сцене, трудећи се да будемо што нормалнији... Искрено, било нам је јако тешко да будемо духовити, а да не будемо приватни и да почнемо да се смејемо један другом“, открива познати глумац.

Кичић се присећа неколико ситуација са снимања где су сви из екипе морали да их чекају да се уозбиље: „Кад сам режираш и продуцент си, ту нема ко да ти заводи ред, па сам уз тешку муку морао сам себе да савладавам да се вратимо снимању. У трећој епизоди, коју ће гледаоци видети овог викенда постоји једна сцена где нас двојица на тераси причамо о печуркама за грејање. Е, ту нам је било најтеже! Мислим да смо два сата снимали тих неколико реченица, јер Небојша и ја буквално нисмо могли да престанемо да се смејемо. Вељко и Ћуфта су најбољи пријатељи, али често један другог не разумеју и та сцена је одличан пример управо тог њиховог комичног неразумевања. Ради се о малој сцени, која мора да се сними у једном кадру, а понављали смо је више од тридесет пута јер једноставно није било начина да се уозбиљимо“.

Како изгледа „сцена са печуркама“ која је успорила снимање серије и шта ће се даље дешавати у рату супружника Радисављевић, гледаћете овог викенда на Првом програму Радио-телевизије Србије од 20 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи