Читај ми!

„Бојси у Београду“ на великом платну од 15. октобра

Документарни филм „Бојси у Београду“, у којем је главна звезда Џон Чалис, пред домаћу публику стиже 15. октобра. Због глобалне пандемије Чалис је спречен да присуствује премијери у „Синеплексу“ (ТЦ „Ушће”), заказаној за 20 часова у четвртак.

Ипак, Чалис није оставио обожаваоце на цедилу већ се својим пријатељима у Србији обратио  видео-поруком и позвао их да погледају документарни филм „Бојси у Београду” у биоскопима „Синеплекс“.

Иако би, како каже „радије био овде него у пабу 'Рагина глава' (Nags Head)“, нажалост овога пута то није било могуће.

Мућке у Србији имају статус култне серије и ретко ко није упознат са пословним подухватима Роднија и Дел Боја.

Тим поводом, Бојси (Џон Чалис) је одлучио да дође у Београд и проба да нађе одговор на питање зашто сви у Србији толико воле Мућке, али и да истражи наш главни град.

Од посете Белом двору, па до приватне чајанке код британског амбасадора, Бојси је истраживао специфичности овог народа и поднебља.

До каквих закључака је Бојси дошао и да ли је открио зашто је тај хумор нама толико близак, видећемо у овом занимљивом документарном филму.

Бојси у Београду ће све праве љубитеље Мућки, а и оне који ће то постати тек кад га погледају, забавити од почетка до краја.

Од 15. октобра, документарни филм Бојси у Београду на репертоару је само у „Синеплекс“ биоскопима. Карте за премијеру су у продаји.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво