Читај ми!

Прекинуто снимање „Света из доба јуре“, коронавирус у екипи

Само три недеље пре краја снимања у Великој Британији, екипа филма „Свет из доба јуре: Доминион“ поново мора на паузу због коронавируса.

Након паузе која је због пандемије проглашена у марту, продукција је настављена 6. јуна. Наравно, у наставку снимања примењени су нови безбедносни протоколи који су подразумевали да глумци и остатак екипе одседну заједно у хотелу који је требало да послужи као карантински мехур.

Такође, сви ангажовани на снимању тестирају се на три недеље на коронавирус, наводи Холивуд рипортер.

Од средине септембра, само тестирање је коштало 27.000 долара, што је у укупном збиру повећало буџет филма невероватна три милиона долара, само за тестирање!

„Имамо људе који су ангажовани само да би говорили: 'Морате да се одмакнете два метра од њега'. Јер, знате, успех овог филма и вероватноћа да задрже посао у индустрији зависи од тога“, објаснио је продуцент новог наставка Света из доба јуре, Патрик Кроли.  

Поновно заустављање снимања проглашено је само дан након што су велики студији најавили одлагање премијера, па и овог остварења за 10. јун 2022. године, због неизвесности које су се надвиле над биоскопским календарима. 

„Пробудио сам се и сазнао да имамо неколико позитивних на сету Света из доба јуре: Доминион. Сви су убрзо потом поново тестирани и резултати су били негативни, али због безбедносног протокола паузираћемо две недеље. Враћамо се убрзо“, написао је на Твитеру редитељ Колин Тревороу.

У глумачкој екипи филма су Крис Прат, Брајс Далас Хауард, али и звезде Парка из доба јуре Лаура Дерн, Сем Нил и Џеф Голдблум.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи