Читај ми!

Имају ли љубитељи биоскопа у сезони 2020/2021. чему да се надају

Убрзо после изненадне вести да је премијера филма „Дина“ померена са децембра на 1. октобар 2021. године, очекивало се да ће „Ворнер брос“ одложити и премијеру новог „Бетмена“, који је требало да се појави у том термину, овог пута на пролеће 2022. године.

Заиста, „Ворнер брос“ је објавио читаву листу филмова чије ће премијере бити одложене, а разлог је, наравно, пандемија коронавируса, преноси портал Колајдер.

Тренутно је из компаније најављено да се, осим премијере филма Дина, Бетмен одлаже са 1. октобра 2021. на 4. март 2022. године; Матрикс 4, који је требало да се појави у априлу 2022, имаће премијеру 22. децембра 2021. године; Флеш се са јуна 2022. одлаже за новембар, а Шазам!2 са новембра 2022. на 2. јун 2023. године, док за филм Црни Адам, чак, није ни најављено када ће бити премијерно приказан.

Све ове промене датума објављивања филмова компаније „Ворнер брос“ резултат су кашњења повезаних са ковидом 19, који је зауставио продукцију поменутих наслова.

Не само да је главни фаворит за ову годину, филм Дина у режији Денија Вилнева, који је громогласно најављен за ову годину, померен на следећу, већ су и продукције филмова попут Бетмена претрпеле знатна кашњења у реализацији.

Наставак Матрикса – у коме поново сарађују Кијану Ривс и Кери-Ен Мос са редитељком Ланом Вачовски – једини је на овом списку који ће заправо бити приказан према распореду. Али очигледно је да „Ворнер брос“ преиспитује свој календар и са финансијског становишта у жељи да им се очекивана зарада на благајнама поклопи са наредном фискалном годином.

Велику пажњу на овом списку је изазвао и податак да за филм Црни Адам није ни одређен датум. Филм из Ди-Сијевог универзума који је Двејн Џонсон требало да почне да снима овог лета, одложен је због његове болести и сада се очекује да снимање почне у првом кварталу 2021. године, бар како је најављено.

Могуће је да се поново нешто променило или једноставно „Ворнер брос“ још није успео да прецизира нови датум за овај дугоочекивани филм. Без обзира на то, кастинг је у току и готово је незамисливо да би компанија дозволила да јој суперхеројски филм са Двејном Џонсоном прође незапажено.

Што се тиче Бетмана, који је био главни догађај на успешном Ди-Си Фан-доме догађају компаније „Варнер брос“ у августу, када је представљен и први трејлер, публика која је с нестрпљењем очекивала премијеру у Ноћи вештица, прилично је разочарана што ће морати да чека до пролећа 2022. године. Једина је утеха што ће у том термину моћи да погледају, исто тако дугоочекивану Дину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се