Серија Гордана Кичића премијерно на филмском фестивалу у Сарајеву

Након великог успеха који је постигао филм „Реална прича“, редитељ Гордан Кичић може да се похвали и подједнако великим интересовањем које је његова серија „Мама и тата се играју рата“ постигла синоћним приказивањем на Сарајево филм фестивалу.

Иако је овогодишњи Сарајево филм фестивал (СФФ) био организован уз поштовање епидемилошких мера, због чега је већина остварења приказана онлајн, ипак велики број прегледа и још више позитивних коментара охрабрили су Кичића уочи почетка емитовања на РТС.

„Реакције на фестивалима су увек важне, јер поред људи из бранше, филм или серија су премијерно доступни искреним заљубљеницима у кинематографију, који су у већини случајева врло оштри. Ипак морам признати да сам синоћ примио велики број порука и много, много позитивних коментара“, изјавио је Гордан Кичић након пројекције.

Како је раније најавио, серија Мама и тата се играју рата коју чини 10 епизода, од средине октобра ће се приказивати на РТС.

„У серији ћемо пратити причу целе породице главног лика Вељка Радисављевића, кога смо упознали у Реалној причи. Баш као и у филму, видећемо једну истовремено духовиту, емотивну и тужну причу. Првих пет епизода се отприлике поклапа са филмом Реална прича, и њих сам режирао ја, а остале су потпуно нове и њих потписује Владимир Тегић“, наводи Кичић, који је на овом пројекту био и продуцент, косценариста и главни глумац.

Поред њега, главну улогу носи и Нина Јанковић, а глумачку поделу чине и Небојша Илић, Бранимир Брстина, Катарина Гојковић, Светозар Цветковић, Војин Ћетковић, Горица Поповић, Ненад Јездић, Дејан Лукић, Милица Михајловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар