Корона и даље одлаже премијере – на листи и "Топ ган"

За многе је био шок кад су чули да је премијера најновијег филма о Џејмсу Бонду отказана због пандемије коронавируса. Али објава да Бонда нећемо скоро гледати, била је само прва у низу саопштења о отказивању или одлагању бројних филмских остварења.

Широм света се затварају биоскопи и отказују филмски фестивали. То је утицало на планирано премијерно емитовање нових филмова, почев од марта 2020. године, па све све до следеће године, укључујући "Чудесну жену", "Црну удовицу" али и "Top Gun: Maverick".

Здравље и добробит људи и породица широм света и даље је најважнија, али ова отказивања филмова утичу на финансије великих студија и филмских компанија.

Премијера филма "Top Gun: Maverick", раније је најављивана за 24. јун 2020. године.

Премијерно приказивање је одложено за 23. децембар.

Наставак авантуре, са Томом Крузом у главној улози смо чекали више од 30 година, па ће обожаваоци вероватно успети да се стрпе још који месец.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи