Почело емитовање "Тајкуна" на РТС-у , серија која подсећа на филм

После Другог дневника РТС-a, на Првом програму премијерно се еитује домаћа серија "Тајкун". Серија ће се емитовати сваког понедељка у 20 часова.

Серија је по продукцији, режији и креативности више подсећа на филм. Драматичан живот моћног човека који због медијске експонираности, постаје прогоњен и присиљен на драстичне мере.

"Третирали смо све  филмски, снимали једном камером, сваком кадру посветили пажњу и чини ми се да смо направили помак у продукцијском смислу у односу на друге серије", рекао је редитељ Мирослав Терзић.

Иако све популарнији жанр крими трилер, коме припада ово дело, како каже редитељ, најважнији је драмски аспект серије.

''Некако ми се чини да је тај крими трилер икебана око тога шта се дешава правим људима", истакао је редитељ.

Прича о измишљеном тајкуну, створеном из ситуације наше стварности. Деведесете године прошлог века, у главној улози оживеће Драган Бјелогрлић, а женске улоге које су у причама, о негативцима посебан изазов, одиграће Хана Селимовић, Вања Ненадић и Тихана Лазић. Епизодну улогу у серији добила је и Беби Дол.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво