„Успон Скајвокера“ – крај саге све ближи, погледајте финални трејлер

Сага о Скајвокерима, која је почела пре 40 година у четвртој епизоди Звезданих ратова ближи се крају, а финални трејлер за последњи део „Звезданих ратова: Успон Скајвокера“ указује на то да ће крај бити епских размера.

Успон Скајвокера, у којем ће се одиграти коначни обрачун Првог реда и Отпора, требало би да заокружи читаву причи и да јој смислени крај.

„Ушли смо у читав пројекат (последње три епизоде) знајући да мора да постоји крај. Не шалимо се са тиме“, рекао је режисер Џеј Џеј Абрамс.

Успон Скајвокера прати догађаје годину дана после Последњег џедаја. Кајло Рен и Реј се припремају за последњи дуел, док се други јунаци, укључујући Поа Дамерона, Фина и ББ8 обрачунавају са другим снагама Првог реда.

Последњи део саге обележиће и повратак неких култних ликова, попут императора Палпатина и Ленда Калрисијана.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(уторак, 29. окт 2019, 22:21) - anonymous [нерегистровани]

Sve posle povratka dzedaja gubi smisao.

Imamo najgore moguce filmove, od kojih bi se postideli i kventin tarantino i mnogi drugi. Ali to je danas moderno, upropastiti svaki moguci film.

(среда, 23. окт 2019, 12:49) - anonymous [нерегистровани]

Prelepi trejler!

Darth Sidious je možda savladao tajnu besmrtnosti o kojoj je pričao Anakinu ;) Videćemo na koji način i kako i da li uopšte. Trejler izgleda prelepo, bilo je momenata koji su terali suze na oči. Ovo jeste velika saga i neverovatno je da dolazi do kraja.

(уторак, 22. окт 2019, 20:08) - anonymous [нерегистровани]

Palpatin?

Zar nije imperatora Palpatina ubio Dart Vejder (Anakin Skajvoker) na kraju Povratka Dzedaja, hronoloski gledano kroz radnju filma, 40-ak godina ranije i to kao oronulog starca?
Ako je preziveo ono bacanje u ambis, u vremenu ove trilogije trebao bi da ima oko 120 godina...