Серија „Жмурке“ расплет приче

Последња епизода серије „Жмурке“, Мише Радивојевића, вечерас је на програму РТС-а. Шеста епизода доноси расплет приче о судбини главног јунака, ознаша Срда кога игра Милан Марић.

Причу о свету у коме деца губе своје снове, редитељ и сценариста Миша Радивојевић завршава судбинама три детета Раше, Чкалова и Миклоша, јединог дечјег лика који је остарио.

У последњој епизоди серије разрешиће се и судбина суровог, политички моћног, а емотивно осакаћеног Срда, кога је упечатљиво донео Милан Марић. Какав је Срдов крај, Милан не открива.

„Сада је питање да ли да идемо даље или не...опет пратимо судбину неке деце и долазимо до Срдовог краја и неке везе са оним што живимо данас. Срд повезује судбине свих тих клинаца, све те деце, повезује много шире, повезује породицу и поставља главно питање: да ли су и за шта су деца крива због одлука њихових родитеља“, напомиње глумац.

Да ли имате утисак да је Ваша каријера добила невероватно убрзање, од првих улога до титуле „Европске звезде у успону'“, са тек или већ 29 година?

„Ја мислим да је најкорисније што се мени десило, рад са Алексејем Германом и то искуство снимања у Русији. Мене је то заиста променило. Отишао сам као момчић, вратио као момак. Мој однос према послу се није изменио, само је постао још интензивнији, да оно што радим, радим најбоље што могу“, рекао је глумац Милан Марић.

И док са Жмуркама затвара једно поглавље, Милан Марић у позоришту отвара ново. Чека га премијера, крајем маја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво