У четвртак отварање најмодернијег биоскопа у Београду

Биоскоп „Синеплекс биг Београд“ биће свечано отворен 20. априла у оквиру тржног центра „Биг фешн“ на Карабурми.

Љубитељи филмова ће, након вишемесечних радова и инвестиције од преко четири милиона евра, уживати у споју традиционалног и модерног биоскопа урађеног према стандардима компаније „Синеплекс“.

Нови „Синеплекс“ ће бити први биоскоп у Београду са могућношћу приказивања филмова помоћу најновије серије ласерских пројектора „барко“ (Barco), заснованим на технологији плавог ласера, који ће употпунити доживљај свим љубитељима седме уметности.

„Синеплекс биг Београд“ имаће осам сала, укупни капацитет од 1.300 места и простираће се на површини од 3.000 квадратних метара.

Сезону у новом „Синеплексу“ отвориће филм Паклене улице 8, наставак популарног филмског серијала са Винoм Дизелом у главној улози.

За све љубитеље те франшизе биће организован специјални програм на дан отварања новог биоскопа на Карабурми.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(понедељак, 24. апр 2017, 16:59) - anonymous [нерегистровани]

Ponovo radi bioskop.

bravo.pa treba da se ulaze i u kulturu. ne slazem se sa predhomim kometarima. norno da traba da se razvija zemja i da se pomogu simnzi i nezapseni ali treba da se razvija i kultura pa neli neki kazu nemlo kulture i Srbije i su zatvorene bioskope a sada kad se otvaraju modrene bioskpe i se ulagaju tolkike pare ne valja. pa na ovaj narod podrebno mu je i obazovanje i kulturu a ne da ga truju samo sa rijalti pa kako ce da rasudzuje onag. a iako se ulaze u kulturu i bioskopa pozorista biblioteke muzeje to znaci da je neka zemja u ovom slucaju Srbija to znaci da je ta zemja stabilna i za investitore i da dozu turiste i se tako. znaci treba razvoju u savkoj obasti pa i kulturi.Pozz

(среда, 19. апр 2017, 17:52) - anonymous [нерегистровани]

4 milino evra

dajte te pare narodnoj kuhinji!

(уторак, 18. апр 2017, 15:23) - anonymous [нерегистровани]

ko kaze

da se u srbiji zivi lose 4 miliona Evra za bijoskop. mi smo vodeca sila u svetu.