Премијера Којиног филма у Загребу

Душан Којић-Која представиће сутра свој филм „Фанк-и-ластиш Црног Зуба", у оквиру „Загребачког филмског фестивала". Београдска премијера на Фестивалу ауторског филма крајем новембра.

Музички филм „Фанк-и-ластиш Црног Зуба", чији је аутор басиста београдске групе „Дисциплина кичме" Душан Којић-Која, биће премијерно приказан 21. октобра ван конкуренције у оквиру „Загребачког филмског фестивала".

У дистрибутерској кући „Мегаком филм" агенцији Бета је речено да ће „Фанк-и-ластиш Црног Зуба" после Загреба бити приказан у Београду на „Фестивалу ауторског филма", који ће бити одржан од 25. новембра до 2. децембра.

У филму, Црни Зуб односно Која, у Београду 2004. године креће у потрагу за квалитетним садржајем и снимајући застарелом камером успут свет око себе, у клубу „Академија" организује пет ексклузивних догађаја, где свирајући електричну гитару импровизује и ствара музику „на лицу места" са београдским музичарима различитих генерација.

Којић је до сада режирао неколико спотова „Дисциплине кичме", а „Фанк-и-ластиш Црног Зуба" његов је први дугометражни музички филм, који је режирао, написао сценарио и монтирао.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво