Полански из затвора завршава филм

Чувени режисер ће из затворске ћелије до фебруара завршити нови филм „The Ghost", најавио Роберт Харис, писац књиге према којој се снима ово остварење.

Француско-пољски синеаста Роман Полански најновији филм завршава из затвора, изјавио је сценариста Роберт Харис, а преноси Би-Би-Си Њуз.

Харис је на једном књижевном фестивалу у Великој Британији рекао да Полански жели да филм „The Ghost" (Дух) буде завршен за фестивал у Берлину, који се одржава у фебруару.

Главне улоге у том остварењу тумаче Јуан Мекгрегор, Пирс Броснан и Ким Катрал.

„Он из ћелије ставља на знање шта жели. Не верујем да може да телефонира, али може да комуницира", навео је Харис.

Према писању „Тајмса", режисер је недавно дао упутства о музици Александру Деплау, композитору најпознатијем по филмовима „Краљица" и „Необични случај Бенџамина Батона".

„The Ghost" је заснован на истоименом Харисовом бестселеру.

Реч је о политичком трилеру о писцу који анонимно ради за друге и којег позива бивши британски премијер да би му помогао да напише мемоаре.

Филм је сниман у Немачкој од фебруара до маја ове године, а Полански је монтажу завршио истог дана када је ухапшен у Швајцарској.

Полански је ухапшен у септембру по америчкој потерници старој 31 годину, због незаконитог сексуаланог односа са малолетницом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво