„Зона мртвих" на фестивалу у Шпанији

У оквиру Ситгеса, једног од највећих фестивала фантастике и хорора у свету, биће приказан и филм „Зона мртвих". Филм Милана Коњевића и Милана Тодоровића биће приказан у програмској целини "Midnight X-Treme".

Хорор филм „Зона мртвих", којег су у српско-шпанско-италијанској продукцији снимили Милан Коњевић и Милан Тодоровић, биће 10. и 11. октобра приказан у Шпанији, на Ситгесу, једном од највећих фестивала фантастике и хорора у свету.

Како се наводи на сајту ове манифестације www.sitgesfilmfestival.com, "Зона мртвих" биће приказана у програмској целини "Midnight X-Treme".

Главну улогу у овом филму са зомбијима, чија се радња дешава у Панчеву, игра Кен Фори, својевремено тумач главне улоге у славном филму Џорџа Ромера „Зора мртваца" из 1978. године.

„Зона мртвих" је први филм још од „Зоре мртваца" у коме Фори, као главни јунак, игра убицу зомбија, а на сајту Ситгеса се оцењује да ће филм „одушевити самог Ромера".

После пројекција на Ситгесу, филм Коњевића и Тодоровића биће приказан у Буенос Ајресу - на највећем фестивалу фантастике у Јужној Америци, а затим у Даблину, у Ирској, у склопу фестивала „Хорортон".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара