Читај ми!

„Разбијач Ралф“ стиже у Београд

Како ће негативац из аркадне игрице покушати да докаже да је добар момак погледајте на сутрашњој премијери анимираног три-де филма „Разбијач Ралф“.

Анимирани 3D филм Разбијач Ралф редитеља Рича Мура биће премијерно приказан сутра, у оквиру „Породичног викенда", у биоскопима „Синеплекс", најавио је данас дистрибутер „Тарамаунт".

Малишани ће имати прилику да се тог дана у биоскопу „Синеплекс" у тржном центру „Делта сити", од 15.30 до 16 часова, упознају са глумцима који су учествовали у синхронизацији филма.

Глумци ће потписивати и поклањати плакате за филм, а деца ће имати прилику да покажу своје умеће у бојењу цртежа из филма. За најбоље су обезбеђене интересантне награде.

Посетиоце ће забављати мађионичар Роли, а у оквиру „Перо Арт" креативне радионице израђиваће се дечије маске.

„Волт Дизни" студио за анимацију и Емијем награђени редитељ Мур (Симпсонови, Футурама) снимили су причу о негативцу из аркадне игрице (игрице са аутомата) који је одлучио да докаже да може да буде добар момак.

Разбијач Ралф жуди за тим да буде вољен, као савршени добар момак из његове игрице, Мајстор Феликс. Проблем је у томе што нико не воли негативце.

Када се појави нова, модерна игрица, у којој је главни лик тврдокорни наредник Калхун, Ралф ће видети у томе своју шансу за хероизам и срећу.

Кришом ће се убацити у игрицу с једноставним планом – да освоји медаљу, али ускоро ће све уништити и чак ће случајно ослободити смртоносног непријатеља који представља опасност за све игрице.

Гласове ликовима позајмљују Џон Ц. Рајли, односно Ђорђе Марковић, Џек Мекбрејер (Милан Антонић), Џејн Линч (Душица Новаковић), Сара Силверман (Маша Дакић) и други.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво