Читај ми!

Постао си тата? Јелен части!

Пријави се за своју персонализовану гајбу пива. Долазак принове представља највећу радост за породицу и доноси са собом узбуђење какво се не доживљава сваки дан, остављајући успомене за цео живот.

Постао си тата? Јелен части! Постао си тата? Јелен части!

Са жељом да додатно увелича добра времена и најлепше тренутке новопечених родитеља Јелен пиво части нове тате на сасвим оригиналан начин. 

Сваки тата који се у улози родитеља оствари у периоду од 01.10.2022. до 31.01.2023. може брзо и лако да се пријави за своју персонализовану гајбу Јелен пива путем сајта www.jelenzatate.rs.  

Како би тате добиле јединствену гајбу пива са својим именом, потребно је да издвоје мало времена, у пар једноставних корака попуне формулар на сајту и персонализована гајба и поклон изненађења за маме од Nutrino Lab-а, стижу право на кућну адресу. 

Од октобра Јелен пиво је закуцало на врата многим новопеченим татама у Србији, а делић атмосфере како су се родитељи обрадовали приликом испоруке можете видети у видеу.

Јелен тим позива све нове тате да се пријаве за овај јединствени поклон који стиже као успомена на један од најлепших тренутака и да наздравимо за добра времена!

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво