Читај ми!

Бацајте ђубре са стилом – кесе за ђубре од 1.790 долара

Модни бренд Баленсијага дошао је на идеју да направи кесе за смеће у оквиру свог бренда, које је представио на модној ревији.

Изненађење је да ће се у оквиру бренда „Баленсијага“ продавати и стара обућа. Дизајнеру Демнију Гвасалију, који дизајнира за познати бренд, често пребацују да има нечег бизарног у његовим идејама.

Врећа или кеса за ђубре први пут је представљена на ревији 2022. године која је одржана у Paris Le Bourget Parc d'Expositions.

Када је креативни директор „Баленсијаге“ представио колекцију јесен/ зима 2022. на писти која је била прекривена снегом шетали су манекени носећи ствари у пластичним кесама за ђубре.

Кеса је привукла пажњу посетилаца ревије, са подељеним коментарима. Иначе, ова брендирана кеса за ђубре ускоро ће се наћи у продаји по цени од 1.790 долара.

Производ је назван "Trash Pouch", продаваће се у три боје, црној, плавој и белој са везицама које су такође у бојама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи