Читај ми!

Спектакуларно отварање хотела „Гранд“ Копаоник, догађај који се чекао целе године

Величанствени ватромет под небом Копаоника, живи наступи најеминентнијих музичара, кабаре перформанс истакнутих уметника, најфинији залогаји који заводе сва чула и несвакидашњи луксузни амбијенти реновираног хотела „Гранд“, на дуго најављиваном отварању били су једини начин да симбол Копаоника, након седам месеци радова, прослави своје отварање.

Сваки тренутак синоћњег отварања хотела „Гранд Копаоник“ обележили су врхунски гламур, невероватно уживање и апсолутна јединственост у приступу госту, по којој је сам хотел Гранд препознатљив већ четири деценије.

После седам месеци радова и највеће инвестиције у хотел до сада, својих 300 пробраних званица из пословног и јавног живота, „Гранд“ је дочекао спектакуларно, обезбеђујући им ужитак за ужитком, изненађење за изненађењем. 

Гости су имали прилику да обиђу ексклузивне просторе који сада сијају у пуном сјају, да уживају у наступима специјално скројеним за ову свечану прилику, попут музичко-позоришног спектакла Gatsby show, у којем су своје таленте показали и Јелена Гавриловић и Даниел Кајмакоски, као и да пусте глас уз Жељка Јоксимовића и Александру Пријовић.

Водитељски тандем у овој магичној ноћи чинили су Јелена Гавриловић, Марија Килибарда и Милош Миловановић, који су госте спровели кроз јединствено грандиозно путовање са освртом на историју и традицију дугу 40 година, али и најновија улагања MK Group у овај култни хотел. 

У слављу које је трајало до дубоко у ноћ, хотел „Гранд“ Копаоник, показао је да је спремнији него икада да настави да надмашује очекивања својих гостију и да поставља стандарде угоститељства.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара