Апокалиптичне сцене у руском граду Балаково, птице падале са неба

Друштвене мреже у Русији претрпане су разним теоријама завера након што су се појавиле фотографије и снимци великог броја мртвих птица на улицама руског града Балаково, познатог по оближњој великој нуклеарној електрани.

На страници „Типично Балаково“ са руске друштвене мреже ВК наводи се да су становници града у региону Саратов, око 1.000 километара јужно од Москве сведочили помору птица које су падале на улице., наводи портал РТ.

У коментарима испод снимка, људи су брзо почели да износе разне теорије објашњавајући изненадни помор.

Док су неки говорили да је у питању природни феномен, попут јаких ветрова или случајног судара два јата, други су кривили ватромет, зрачење из електране, па чак и 5Г мрежу, иако не постоји још ниједна инсталација у Русији.

„На почетку серије Чернобиљ, све птице су мртве“, наводи се у коментару који је добио највише свиђања.

Ветеринарска канцеларија Саратова тренутно истражује бизарни инцидент, а круже спекулације да би масовно угинуће могло да буде повезано са птичјим грипом.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво