Читај ми!

Руси тврде да је Венера њихова

Шеф Руске агенције за истраживање свемира Дмитриј Рогозин открио је планове да ће „Роскосмос“ послати мисије са циљем истраживања Венере, тврдећи да је то руска планета.

Осим „Венере-Д“, заједничке мисије са САД, Рогозин је рекао да ће Русија послати сопствену мисију на Венеру, након вести да је на тој планети пронађен фас фосфин, који научници повезују са присуством живота.

Рогозин је то најавио за новинаре на „Хели Русија 2020“, међународној изложби хеликоптера у Москви.

„Наставак истраживања Венере нам је приоритет“, рекао је новинарима.

„Сматрамо Венеру руском планетом, па не би требало да заостајемо. Мисије на Венеру су укључене у државне истраживачке програме од 2021. до 2030. године“, истакао је Рогозин.

Венера је најближа планета Земљи, а откриће откриће гаса фосфин у њеној атмосфери подигло је интересовање за детаљнија испитивања.

број коментара 17 Пошаљи коментар
(недеља, 20. сеп 2020, 12:13) - anonymous [нерегистровани]

Američka budalaština

Eno "lunarembassy.com" pa biraj, Mjesec, Mars, Venera, Merkur, gdje ti volja da pravis vikendicu. Akcijske cijene, pocev od $44.99 (1 acre=4046m²)!!!

(недеља, 20. сеп 2020, 09:25) - anonymous [нерегистровани]

Nije samo Ruska glupost

I ja imam na Mjesecu plac 1/1 u gruntu, prodala mi jos poodavno nekakva Americka firma.

(субота, 19. сеп 2020, 22:19) - anonymous [нерегистровани]

Uči istoriju

Do tada je bio Turski koji su ga uzeli od Rusa 250 godina ranije

(субота, 19. сеп 2020, 18:45) - Vladimir,. [нерегистровани]

Kamo li srece,

Da se ljudski rod URAZUMI, da ne traze" Leba preko pogace", da Mozgove pravilno koriste i provedu licni zivot u zadovoljstvu i neopterecujuci nikoga drugoga, da ne prete nikakvom silom, jer sila kao i prut, ima dva kraja, da postuju zivote svih naslednika, da se manu: Crkveno verskih fantazija, mrznje razlicitosti, necasti, neistina, bolesnih " herojskih " dela, otrovnih " lekova" i mnogo drugih poroka koji UNISTAVAJU kako zivot, tako i zivotE, pa i sam ljudski opstanak. Umesto da Rogozin kaze: Ruski gradjanin ce ziveti bez ikakvih problema, u zadovoljstvu i sreci, jer pare koje se namenjuju u fanaticne poduhvate, bit ce na raspolaganju ruskom gradjaninu ! Sve ovo odnosi se na sve " NEZAJAZLJIVE" na ovoj planeti, a cudim se da vec uveliko svi vidimo i sam kraj postojanja, jer sami sebe unistavamo, a nismo svi oni kojima " posle smrti, dolazi novo rodjenje i drugi zivot".. Zar raznim ludostima jos nema kraja, jer koliko sutra sve i svima biti ce prekasno !

(субота, 19. сеп 2020, 17:46) - rade [нерегистровани]

Veneri(c)ne bolesti...

Rusima bi bolje bilo da se pozabave asfaltiranjem ulica i puteva, umesto da osvajaju nove planete... Ko je ikada bio u Rusiji, zna u kakvi su im drumovi...

(субота, 19. сеп 2020, 14:38) - Mario [нерегистровани]

Tresla se gora, rodio se zelen

Isto ko i ameri i kinezi, svi bi da osvoje neku planetu da mogu da postave nuklearno oružje i tako kontrolišu zemlju. I naravno ceo prostor oko zemlje. Onda će da osnuju neku organizaciju sa sedištem u fotelji i da skupljaju kajmak

(субота, 19. сеп 2020, 14:18) - Sasa [нерегистровани]

Izazov

Izazivam čoveka da stane na planetu Veneru. Kad bi stao na njoj bio bi spljošten kao limenka. Vazdušni pritisak na Veneri je 90 puta veći neko na Moskom dnu

(субота, 19. сеп 2020, 14:10) - Jao,rusofili! [нерегистровани]

I Krim nikad nije bio ruski:

"1783. ruska imperija anektira ceo Krim", uči istoriju!

(субота, 19. сеп 2020, 13:27) - Branko Pavićević [нерегистровани]

Venera

Sela prazna,gradovi se ubrzano rožu u bedu,oranice zarastaju u korov,manjine se smatraju većinama, a svetska nauka se navodno bavi ispitivanjem planeta udaljenih u svetlosnim god i prisvaja na neviđeno.
Jad,čemer i beda svetske politike

(субота, 19. сеп 2020, 12:21) - Radovan [нерегистровани]

Gluposti

Tipična Ruska budalaština. ha ha ha