Никад тежи наступ за Бориса

У шестој емисији музичког спектакла „Ја могу све“, највећи број гласова освојио је Борис Суботић, који је извео нумеру Весне Змијанац и Дина Мерлина „Кад замиришу јорговани“.

Никад тежи наступ за Бориса Никад тежи наступ за Бориса

Упркос томе што је због болести одсутна, део победничког тима је и Сара Шибул, која је Борису, веома недостајала на сцени и како каже, наступ му није био никад тежи.

Борис воли музику још одмалена, када је чак другаре у вртићу постројавао у хор, док им је он био диригент.

„Од малих ногу сам стално певушио по кући, обожавао сам хор 'Колибри'. Желео сам да имам свој хор, па сам другаре из вртића терао да певамо“, уз осмех се сећа овај учесник музичко-сценског спектакла Ја могу све.

Ипак, не планира да се школује за диригента, нити да пева у хору. Волео би да настави певачку каријеру и каже да се на снимањима веома лепо забавља.

Склопио је многа пријатељства и учешће у овом шоу-програму сматра једним добрим искуством, којег ће се увек радо сећати.

Сара се враћа већ у наредној емисији, када заједно настављају такмичење новим, препознатљивим дуетом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво