Читај ми!

Отворене пријаве за највећи годишњи ИЦТ и бизнис догађају у Србији - Синергија 21

Отворене су пријаве за регистрацију на највећем годишњем ИЦТ и бизнис догађају у Србији, Синергија 21 који ће се одржати 1. и 2. децембра, 2021. године у онлине формату, а приступ свим садржајима конференције и ове године ће бити потпуно бесплатан.

Дигитализација нуди решења за развој друштва и економије у савременом свету. Након великог интересовања и рекордне посењености прве онлине Синергије прошле јесени, овогодишња конференција ће још једном уз сву флексибилност и предности дигиталне платформе посетиоцима донети врхунски садржај, глобалне, регионалне, као и локалне новитете.

Сви заинтересовани се могу регистровати. Слоган овогодишње Синергије 21 - Дигитал Хотспот, ставља фокус на дигитализацију као предуслов за развој друштва и економије у савременом свету.

Иновације и вештине примене нових технологија и знања, основа су за успешну трансформацију модерног живота.

За Србију оне представљају почетне тачке које могу да покрену даљи развој земље као "дигиталног хотспот-а", центра стварања услуга, производа и нових начина рада у ширем региону.

Синергија 21 и ове године из дигиталних оквира, наставља да се бави овим важним питањима, желећи да у први план стави оне области које читавом друштву омогућују дугорочни бољитак. Важна питања покушава да усмери на дигитална и хибридна решења која пружају све више могућности за пословање.

На конференцији Синергија 21 биће покривене бројне теме - од дигиталних иновација, преко напредне аналитике и вештачке интелигенције, јачања ИТ утицаја, представљања државног Дата центра у Крагујевцу, па све до новог света рада и пословања, и где су Србија и регион на тој мапи.

Да би регистрација била успешна на веб страни конференције, потребно је испратити неколико једноставних корака. Путем линка се креира лични налог, а затим се прате упутства која стижу на емаил адресу која се користила при пријави налога. Уколико постоји налог од прошле године, довољан је само логин за процес пријаве, пратећи упутства.

Иста адреса биће место за обавештавања, новости и информације у вези са конференцијом, као и упутства како испратити читав онлине догађај, са пратећим линковима.

Синергија 21 - више информација о самој конференцији и бесплатној регистрацији https://sinergija.live/

 

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво