Читај ми!

Windows 11 стиже 5. октобра

Нова верзија оперативног система виндоус (Windows) доноси бројна унапређења која прате промене кроз које смо прошли у претходних шест година, а посебно хибридни рад. Верзија која носи ознаку 11 стиже 5. октобра и биће бесплатна за кориснике који имају верзију 10.

„Мајкрософт" је у јуну најавио да Windows 11 стиже, али доста непрецизно – пре празника. Сада се зна да ће празник за све љубитеље новитета бити 5. октобра, јер ће тада бити доступна нова верзија оперативног система.

Прво велико унапређење виндоуса од 2015. године биће доступно као бесплатна надоградња корисницима са верзијом оперативног система Windows 10.

Како се наводи у блогу компаније Мајкрософт, Windows 11 је дизајниран тако да корисницима приближи оно што воле.

Будући да рачунар наставља да игра све важнију улогу у нашим животима, нова верзија оперативног система спремна је да оснажи продуктивност и инспирише креативност корисника.

Ново издање имаће, наравно, нови дизајн. Садржај је постављен у центар, а недавно прегледани документи приказиваће се без обзира на то на којем уређају их је корисник прегледао.

Унапређења пружају још моћнији начин за обављање више задатака и оптимизацију на екрану. Ћаскање из програма Microsoft Teams пружа бржи начин повезивања са људима са којима сарађујете.

Windows 11 је оптимизован за брзину, ефикасност и побољшано искуство на екранима са додиром, при употреби дигиталне оловке и при гласовном уносу. Побољшана верзија оперативног система окренута је хибридном раду, поручују из „Мајкрософта“. 

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се