Читај ми!

Крипта поред гробнице Мерилин Монро продата за 195.000 долара

Гробно место у близини гробнице холивудске звезде Мерилин Монро продато је на аукцији за 195.000 долара. Нови власник, технолошки инвеститор са Беверли Хилса Ентони Џабин каже да је „одувек сањао“ да буде поред славне глумице.

Крипта поред гробнице Мерилин Монро продата за 195.000 долара Крипта поред гробнице Мерилин Монро продата за 195.000 долара

Гробно место које је купио технолошки инвеститор са Беверли Хилса Ентони Џабин налази се поред вечног коначишта Мерилин Монро, а у близини је и крипта оснивача Плејбоја Хјуа Хефнера, који је купио гробницу крај холивудске диве још 1992. године.

Обожаваоци глумице која и даље важи за секс симбол иако је умрла 1962. у 37. години, редовно посећују њену крипту у Лос Анђелесу у Калифорнији.

Мерилин Монро, рођена као Норма Џин, глумила је у неким од највећих холивудских филмова своје ере, укључујући хитове Мушкарци више воле плавуше, Неки то воле вруће и Како се удати за милионера.

И након смрти Мерилин је наставила да фасцинира многе. Предмети који су јој припадали понуђени су на акуцији куће "Julien's Auctions" заједно са стварима Хјуа Хефнера.

Осим крипте, Ентони Џабин купио је и купаћи костим који је некада припадао глумачкој звезди, као и Хефнеров стари кревет.

Остали значајни предмети продати на аукцији укључују Мерлинкину ружичасту свилену „Пучи“ хаљину, која је продата за 325.000 долара. Употребљавани руж за усне марке „Елизабет Арден“ који је припадао глумици такође је продат за позамашну суму – 65.000 долара.

Од ствари које су припадале Хефнеру, за 13.000 долара продат је комплет карактеристичан за оснивача Плејбоја, који се састојао од јакне, пара папуча, пижаме и луле за дуван. Продата су и нека уметничка дела која су некада висила у седишту Плејбоја.

среда, 01. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво