Читај ми!

Босонога двогодишња девојчица пронађена у шуми са псима

Двогодишња девојчица која је боса одлутала на скоро пет километара од свог дома, са два породична пса, пронађена је како спава поред једне шумске стазе у Мичигену, користећи мањег пса као јастук, саопштиле су локалне власти.

Припадницима полиције пријављено је да је из куће у руралном месту у Мичигену – Фејтхорн, нестала Теа Чејс.

„Теа Чејс је одлутала из породичне куће", рекао је поручник полиције државе Мичиген Марк Ђанунцио за Ци-Ен-Ен. Брук Чејс, Теина мајка, рекла је да је осетила да „нешто није у реду", када је кренула да провери своју ћерку која се играла у дворишту. Тада је сазнала и да девојчица није ушла у кућу када је је стриц позвао да обује патике.

Када су схватили да Теа није у кући, рекла је да је почела да виче. Тражили су је у и око имања око 20 минута пре него што су позвали полицију, и оца мале Тее.

„Када добијемо такав позив, све остало престаје“, рекао је Ђанунцио из полиције Мичигена.

Државна полиција Мичигена послала је захтеве за ангажовање беспилотних летелице, тимова за потрагу и спасавање, као и псеће тимове, док су чланови локалне повезане заједнице формирали сопствену групу за потрагу како би помогли у лоцирању детета, за које се претпостављало да је негде у шумовитом подручју у близини куће, рекао је Ђанунцио.

Око поноћи, четири сата након што је полиција први пут обавештена о Теином нестанку, породични пријатељ који је тражио дете теренским возилом, наишао је на ротвајлера породице Чејс, Бадија, који је почео да лаје док му се приближавао.

Двогодишњакиња је потом нађена тик поред стазе, како спава на земљи са главом положеном на Хартлија, породичног енглеског спрингер шпанијела. Када је возачтеренца покушао да се приближи девојчици да је пробуди, мањи пас је зарежао, рекла је Чејсова и објаснила да „девојчица оба породична пса мота око малог прста, и да је беспоговорно слушају.

Мајка девојчице Чејс је изјавила и да је била „у магли" отприлике четири сата колико су тимови за претрагу тражили њену ћерку. Док је остала у кући са Теиним млађим братом, војници су више пута претраживали кућу и покушавали да утеше мајку.

Теа се вратила кући на задњем седишту теренског возила породичног пријатеља, и у том тренутку, само се кикотала и рекла: „Здраво, мама“.

Утврђено је да је Теа добро након медицинске процене, рекао је Ђанунцио.

понедељак, 11. децембар 2023.
7° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу