Читај ми!

Акција – бесплатно уклањање тетоважа са ликом Кањеа Веста

Један студио у Лондону, за уклањање тетоважа, нуди бесплатно уклањање тетоважа Кањеа Веста, због његовог промовисања антисемитизма.

Из NAAMA студија за уклањање тетоважа са седиштем у Лондону, најавили су да ће понудити бесплатно уклањање лика Кањеа Веста још 15. новембра. У октобру је Вест почео са проблематичним објавама на друштвеним мрежама, носио мајицу са натписом White Lives Matter, што је покренуло компаније као што су Адидас и Баленсијага да прекину партнерство са репером и дизајнером.

Иницијатива за уклањање тетоважа Кањеа Веста добила је „глобално интересовање и велики одзив. Чини се да имамо одређени број људи који су сада његови већ бивши обожаватељи и који жале што су истетовирали његов лик", рекла је Бриони Гарбет, извршни директор лондонског студија.

До сада су три клијента већ почела ласерско уклањање тетоважа а још њих десеторо је заказало термине за консултације.

Процес укључује коришћење интензивних импулса светлости за разбијање мастила за тетоважу, наводи се на веб страници студија NAMMA.

„Имајући то на уму, желели смо да притекнемо у помоћ онима који се стиде због својих тетоважа инспирисаних Кањеом Вестом и нудимо бесплатан третман за све из УК који желе да их уклоне".

Иницијатива за бесплатно уклањање тетоважа са ликом репера, настала је из постојећег студијског пројекта „Друге шансе", који обезбеђује бесплатно ласерско уклањање тетоважа за клијенте са тетоважама банди, симболима мржње или другим неприхватљивим тетоважама.

„Разумемо да тетоваже могу бити нешто што се у тренутку јако зажели, а да се после дође у ситуацију када особа нема новца да је уклони", рекла је Гарбет.

Третман обично кошта око 2.000 фунти у зависности од величине тетоваже и броја потребних третмана.

субота, 01. април 2023.
10° C

Коментари

UDRUŽENJE NACIONALNIH MANJINA MAČVANSKOG OKRUGA
Ко има право на новац из буџетског Фонда за националне мањине
UDRUŽENJE NACIONALNIH MANJINA MAČVANSKOG OKRUGA
Ко има право на новац из буџетског Фонда за националне мањине
Re: Trans šta?
Синтија Никсон открила да јој је најстарије дете трансродно
Pismenost
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Дрмно
ЕПС ће размотрити захтев за расељавање села Дрмно