SupportRoom - доступна платформа која пружа психолошку помоћ на радном месту

У времену када су изазови рада од куће, усамљеност и отуђеност постали део свакодневица многих запослених, платформа SupportRoom долази као иновативно решење за унапређење менталног здравља и добробити на радном месту.

Са све већим притиском и очекивањима у пословном окружењу, ова платформа нуди јединствену подршку запосленима, док истовремено пружа послодавцима увид у опште стање и расположење запослених, као и у ангажованост и мотивисаност тимова.

SupportRoom функционише као холисичка платформа која запосленима пружа свеобухватне услуге, од саветовања са квалификованим терапеутима до мониторинга сна, исхране и физичке активности.

Кључна предност је у анонимности, омогућавајући запосленима да отворено комуницирају о својим проблемима и добију персонализоване савете и подршку у било које доба дана или ноћи, односно баш онда када је њима потребно.

Послодавцима нуди драгоцен увид у емоционално стање и ангажованост запослених. Имплементацијом ове платформе, компаније могу смањити број дана одсуства и побољшати задовољство и мотивацију запослених.

Статистички, употреба ове платформе може повећати задржавање запослених у фирми за до 80 одсто, а мотивацију и задовољство на послу за до 95 одсто.

Јединственост ове платформе је у њеној способности да пружи подршку запосленима на свим нивоима.

Од директних терапијских сесија са квалификованим стручњацима, преко разговора са професионалцима за финансије и пословним коучевима, па до савета за побољшање општег начина живота.

У свету где се границе између пословног и приватног живота све више бришу, ова платформа представља витални ресурс за компаније које желе да унапреде своје радно окружење, побољшају продуктивност и, што је најважније, брину за своје запослене на прави начин. 

У Србији је један од најбољих примера примене платформе хотел Мериот, из Београда који је, због своје посвећености запосленима, кроз ову платформу, добио награду за најбољи Мериот хотел на свету у 2023. години.

Платформа је глобална, ради на 20 језика и послује у преко 30 земаља широм света. Занимљиво је да је управо директор клиничког сектора ове платформе, Нађа Живковић, психолог и психотерепут из Београда, па је један од првих језика на којем је терапија понуђена поред енглеског био управо српски језик.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво