Читај ми!

Kоначно једноставно решење за Гуглове апликације на Хуавеј телефонима

AppGallery, продавница апликација, омогућава корисницима Хуавејевих телефона крајње једноставан начин да на свој апарат инсталирају Гугл (Googl) и остале омиљене апликације веома једноставном методом, уз само два клика.

Ко се једном определио за Хуавеј (Huawei) телефон ретко је после тога мењао бренд. Када кориснике питате зашто су му лојални, навешће као аргументе квалитет, једноставно коришћење, поузданост, па и цену.

Једина примедба нема везе са самим апаратом већ са политичком одлуком да се Гуглове (Google) апликације, на које су многи корисници навикли, не могу фабрички инсталирати на нове телефоне.

Хуавеј је успео да превлада ту препреку и омогућио свим корисницима телефона да лако и једноставно скидају све апликације преко AppGallery продавнице апликација.

Коришћење је једноставно. Одмах након што отворите AppGallery, која се већ налази на паметном Хуавејевом телефону, све популарне апликације биће издвојене. Када притиснете на „install“ прве жељене Гугл апликације, уз скидање те апликације, скинуће се и Gbox, апликација треће стране која омогућава несметано скидање свих Гуглових апликација са AppGallery продавнице.

Након тога ће се све остале апликације са AppGallery скидати у секунди, сигурно и безбедно јер је Хуавеј тестирао све апликације и заштитио цео циклус – од верификације све до преузимања апликације.

Власници нових Хуавеј телефона ће уз помоћ AppGallery скидати многе популарне Гугл апликације, као што су: Gmail, Gооglе Марѕ, Gооglе Тrаnѕlаtе, Gооglе Dосѕ, Gооglе Nеwѕ, Gооglе Ѕhееtѕ, Gооglе Еаrth, Gооglе Рhоtоѕ, Gооglе Drіvе, Drорbох.

AppGallery омогућава скидање и других апликација попут Јутјуба (YouTube), Инстаграма (Instagram), Тиктока (TikTok), Фејсбука (Facebook), Вотсапа (Whatsapp), Вајбера (Viber), Ер би-ен-бија (Airbnb), Canva, CapCut, Duolingo, HBO Max...

Надаље се телефон користи нормално, корисник се без проблема логује на свој Google налог и користи га на начин на који је навикао, може да инсталира све апликације без ограничења.

Може се рећи да је захваљујући Gbox-у превазиђени изазови који су бринули кориснике Хуавеј телефона, а AppGallery се намеће као трећи кључни играч на тржишту апликација за мобилне уређаје, уз AppStore и GooglePlay.

уторак, 03. октобар 2023.
20° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"