Читај ми!

„Самсунг“ представио "Galaxy Note5" и "Galaxy S6 Edge+"

Велики спектакл у њујоршком Линколн центру. „Самсунг“ представио два нова модела – "Galaxy Note5" и "Galaxy S6 Edge+". Оба модела красе већи екрани, више меморије и нове опције. Цена још није објављена. Нови "S6 Edge+" ће у Србији моћи да се набави од 4. септембра.

Јужнокорејска компанија „Самсунг“ представила је, у њујоршком Линколн центру, два нова модела "Galaxy Note5" и "Galaxy S6 Edge+".

Џ. К. Шин, извршни директор „Самсунга“, посебно је истакао дизајн два телефона, односно чињеницу да су мањи од претходника, али да имају већи екран.

Нови "S6 Edge+" се на први поглед не разликује се много од претходног. Заобљених ивица, са нешто већом меморијом и мало већим екраном од 5,7 инча, лакши и једноставнији за употребу.

Посебно је занимљива додатна "querty" тастатура, посебно за оне који „промашују“ слова и шаљу погрешне поруке.

Алана Котон, челница маркетинга производа, рекла је са "S6 edge+" да је телефон елегантан, са већим екраном од свог претходника и доступан у новим бојама.

Телефон има нову могућност звану Live Broadcast, која корисницима дозвољава да уживо преносе видео-материјал са телефона на Јутјуб.

„Почели смо да решавамо парадокс величине. Људи хоће велики, простран екран, али не желе велики телефон. Зато је нови телефон тањи, мањи и лакши него ранији модели“, рекао је Џастин Денисон о новим моделима.

Што се "Note5" модела тиче, поново је уведена "S" оловка, која је редизајнирана да боље лежи у руци и олакшава писање.

Оба телефона имају по четири гигабајта РАМ меморије, што је уједно и највише што је „Самсунг“ икада убацио у своје моделе. Подржавају и LTE Cat. 9 стандард, тако да ће радити на најбржим мрежама.

Камере на телефонима подржавају снимање видео-материјала у 4К резолуцији и имају унапређену стабилизацију слике. Уређаји такође имају уграђену могућност бежичног пуњења, за коју из „Самсунга" обећавају да ће напунити батерију за два сата.

Цена нових модела није објављена.

Нови "S6 Edge+" ће у Србији моћи да се набави од 4. септембра.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се