Читај ми!

Бибер најтраженији на интернету

Британско краљевско венчање било је најтраженији догађај, а Џастин Бибер најтраженија особа године на глобалној електронској мрежи, саопштио је веб-претраживач „Бинг“.

Канадски певач Џастин Бибер проглашен је за најтраженију особу године на интернету, „победивши" тако ријалити звезду Ким Кардашијан која је била прошлогодишња најтраженија личност, пренеле су данас агенције.

Према подацима веб-претраживача „Бинг", који су базирани на више милијарди претрага током године, Бибер (17) је са прошлогодишњег 6. места скочио на врх најтраженијих на глобалној мрежи.

Поп звезда и миљеник тинејџерки једини је мушкарац који се налази на листи „Топ 10" најтраженијих особа на интернету.

Глумица Џенифер Анистон се са прошлогодишњег 9. места попела на треће, због филмске каријере у успону и занимљивог приватног живота.

Глумице Линдзи Лохан и Меган Фокс, као и певачице Џенифер Лопез, Бритни Спирс, Кејти Пери, Лејди Гага и Мајли Сајрус, такође су нека од траженијих имена на интернету.

Иако је филм Сумрак сага: Праскозорје 1 зарадио 483 милиона долара на глобалном нивоу, ипак су га „победили" трејлер и вести о филму Немогућа мисија 4, који треба да се нађе у биоскопима од децембра.

„Амерички идол" је био најтраженији ТВ шоу и ријалити емисија ове године, док је британско краљевско венчање Кејт Мидлтон и принца Вилијама у априлу био најтраженији догађај године на интернету.

„Бинг" је, такође, направио списак најтраженијих вести током године. На тој листи се налазе вести: Смрт Осаме Бин Ладена, Суђење Конраду Мареју, лекару Мајкла Џексона и Земљотрес и цунами у Јапану.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара