Читај ми!

Ћеро, пусти да те избоду пчеле

Војвоткиња од Корнвола Камила Паркер Боулс, свакако, није прва жена која следи алтернативне методе неговања лепоте, ма колико они били ексцентрични. Међутим, сада полако увлачи и млађану Кејт Мидлтон у то, убеђујући је да крене њеним стопама на третмане убодима пчела, чиме се, наводно, побољшава тен.

Камила Паркер Боулс посаветовала је најновију чланицу британске краљевске породице, војвоткињу од Кембриџа Кејт Мидлтон, како да негује тен.

Наиме, војвоткиња од Кембриџа већ извесно време је поклоник третмана лепоте козметичарке Деборе Мичел, код које Камила иде на третман убадања жаокама пчела по цени од 165 фунти. Тај третман препознат је као нехируршки фејслифтинг, односно органска алтернатива ботоксу.

Козметичарка се већ бринула и о Кејтиној кожи, дајући јој савете о лепоти пред венчање века, а извори блиски Бакингемској палати кажу да Камила иде на такве третмане већ шест година.

Као и свака муштерија која сазна за нешто ново, и Камила је ширила причу о третману пчелама, па и терала Кејт да испроба ту методу.

Иначе, Дебора Мичел винула се у сам козметички врх својом маском од пчелињег отрова, који кошта 65 фунти. Производ садржи један одсто пчелињег отрова, због којег његови корисници имају осећај уједа пчеле, који повећава крвоток, колаген и еластичност.

Помешана са медом, ружом и уљем лаванде, као и тајним састојком, ова маска постала је прави хит међу славним личностима, попут Викторије Бекам, Кајли и Дени Миног и Мишел Фајфер.

„Схватиле су да што више користе ботокс, лица им се све више мењају тако да не могу да праве различите гримасе, што смета њиховој публици", сматра Дебора.

Козметичарка додаје да ова маска попуњава боре, и кожи даје гладак и свеж изглед, насупрот „замрзнутом" лицу после третмана ботоксом.

Дебора Мичел постала је једна од најуспешнијих пословних жена у Великој Британији, после потписивања уговора вредног 100 милиона фунти за продају својих производа широм Кине.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара