Читај ми!

Још увек заносна

Дама која је бринетама изборила место међу плавокосим супермоделима и даље изгледа сјајно, па без устезања може да се појави само у купаћем костиму. Синди Крафорд равним стомаком и дугим ногама и даље парира много млађим колегиницама.

Можда је прошло две деценије од како је Синди Крафорд владала пистама широм света, али ова 45-годишња мама двоје деце и даље изгледа сјајно.

Малобројне су жене које у њеним годинама могу потпуно самоуверено да изгледају у бикинију, али некадашњи супермодел није изгубио много од своје некадашње фигуре.

Крафордова се безбрижно башкарила на плажи у Мексику где проводи одмор са супругом Рeндијем Гербером и децом, сином Прислијем Вокером и ћерком Кајом Џордан.

У купаћем костиму са дезеном змијске коже, Синди је без проблема показала и даље раван стомак и дуге ноге.

Манекенка је у време своје највеће славе осамдесетих направила праву малу револуцију међу америчким супермоделима од којих се до тада очекивало да буду мршаве плавооке плавуше.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво