Читај ми!

Родитељи му бранили да глуми Потера

Мало је фалило да у улози најпознатијег младог чаробњака Харија Потера гледамо неког другог дечака, пошто су родитеља Данијела Редклифа првобитно одбили ту понуду.

Звезда филмова о Харију Потеру Данијел Редклиф открио је да су његови родитељи одбили ту улогу када су први пут добили понуду. Глумац је тада имао само 11 година и његови отац и мајка сматрали су да би он провео превише времена у Холивуду.

Данијел, који сада има 22 године, прво је планирао да сними шест филмова о дечаку чаробњаку, али је на крају снимио осам делова познатог серијала о Харију Потеру.

Пошто су се продуценти сагласили да сниме два дела у Енглеској, његови родитељи су попустили и дозволили снимање и последња два наставка.

Редклиф тврди да није знао ништа о овим договорима који су му променили живот, али да му је драго што су му родитељи дозволили да глуми Потера и потписали уговор који га је довео у сам глумачки врх.

Серијали о чаробњаку Харију Потеру донели су британском глумцу и његовој породици милионе долара, који су га учинили једном од најбоље плаћених младих звезда.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво