Читај ми!

Кански мајстори скандала

Звезда филмског серијала „Такси“ Сами Насeри ухапшен је у Кану јер је показао позадину групи фанова која је желела да се фотографише са њим. Глумац је и раније био привођен због ексцентричног понашања.

Кански фестивал, осим најцењенијих имена света филма привукао је и неколико скандал мајстора.

Скандалозно понашање Ларса фон Трира довело је до тога да му организатори забране приступ фестивалским локацијама и редитеља прогласе непожељном особом на манифестацији

Међутим, то није био усамљен случај. Док су многе „филмаџије" уживале у додели престижних награда, француски глумац Сами Насeри није ни слутио да ће га неслана шала довести иза решетака. 

Наиме, канска полиција га је ухапсила због тога што је показао задњицу обожаваоцима који су желели да се фотографишу са њим.

„Четрдесетдеветогодишњи Насeри ухапшен је у недељу и оптужен за показивање интимног дела своје анатомије у јавности", рекао је неименовани полицијски званичник.

Полиција није прецизирала шта се догодило, али локални медији преносе да је Насeри скинуо панталоне и показао своју голу задњицу групи младих фанова који су хтели да се сликају са звездом филмског серијала Такси.

Глумац је, иначе, познат по испадима и проблемима са законом.

Прошлог месеца осуђен је због напада ножем, а прошле недеље је накратко био задржан у станици због вређања полиције.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије